Practicum vennootschapsbelasting


Notice: Undefined offset: 0 in /data/sites/web/bestseminarsbe/www/echo_templates/coursedetail.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /data/sites/web/bestseminarsbe/www/echo_templates/coursedetail.php on line 10
Banner for session

Practicum vennootschapsbelasting

Met dit practicum willen we u en uw medewerkers vertrouwd maken met de aangifte in de vennootschapsbelasting, en dit aan de hand van talrijke praktische voorbeelden en oefeningen.

Dit is een praktijkgericht seminarie zowel voor de accountant, fiscalist, belastingconsulent of boekhouder en hun medewerkers die voor de praktische uitvoering verantwoordelijk zijn.

 

Inhoud

De doelstelling van het practicum is de recente ontwikkelingen in de vennootschapsbelasting aan de hand van praktische voorbeelden toe te lichten, alsmede een algemene herhaling van een aantal vaak voorkomende problemen, waarover onzekerheid bestaat in rechtsleer of rechtspraak.

Zo komen onder meer aan bod:

  • De dividenduitkeringen en de roerende voorheffing
  • De liquidatiereserve
  • De afschrijvingsexcedenten
  • De verworpen uitgaven
  • De aanslag geheime commissielonen
  • Investeringsaftrek
  • Autokosten en VVA

Dit alles wordt toegelicht in volledig uitgewerkte praktijkvoorbeelden.

Aangezien dit een praktijkgerichte opleiding is mét oefeningen, is het aangeraden om tijdens het seminarie een rekenmachine ter beschikking te hebben.
 

Broodjes

Voor dit seminarie met praktische oefeningen en voorbeelden voorzien we voldoende tijd. Het seminarie start om 14u. en duurt tot 19u.
Tijdens de pauze zijn er broodjes voorzien.
 

Online documentatie

De documentatie van elk seminarie is achteraf ook online beschikbaar. Zo kunt u steeds de documentatie van een seminarie of opleiding waarvoor u ingeschreven bent op uw pc raadplegen en hoeft u die documentatie niet zelf meer te archiveren.
U kan de documentatie digitaal terugvinden via "online diensten" en deze downloaden.


BEST seminars beschikt over het Q*For kwaliteitslabel, uw garantie voor een gedegen en kwaliteitsvolle opleiding.

  • foto van de spreker Guy Poppe

    Guy Poppe

    Advocaat gespecialiseerd in Fiscaal recht. Hij is auteur van de uitgaven “Vademecum voor de vzw” en Praktijkboek vzw’s en directe belastingen” uitgegeven door Intersentia en veelgevraagd docent.

Permanente vorming

Notice: Undefined offset: 0 in /data/sites/web/bestseminarsbe/www/echo_templates/coursedetail.php on line 84

Notice: Trying to get property of non-object in /data/sites/web/bestseminarsbe/www/echo_templates/coursedetail.php on line 87

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /data/sites/web/bestseminarsbe/www/echo_templates/coursedetail.php on line 87
  Datum Startuur Einduur Stad Locatie Prijs  
Inschrijven