Praktijkclub Btw academiejaar 17-18


Notice: Undefined offset: 0 in /data/sites/web/bestseminarsbe/www/echo_templates/coursedetail.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /data/sites/web/bestseminarsbe/www/echo_templates/coursedetail.php on line 10
Banner for session

Praktijkclub Btw academiejaar 17-18

Met de Praktijkclub Btw bent u permanent als eerste op de hoogte van de nieuwigheden en de meest recente ontwikkelingen.
Tijdens 5 sessies die we gedurende het academiejaar organiseren, krijgt u een volledig overzicht van alle Btw-actualiteit, samengevat en becommentarieerd. Informatie die onmiddellijk bruikbaar is in uw dagelijkse praktijk.
Bovendien worden de belangrijkste fiscale nieuwsbrieven en tijdschriften samengevat en besproken. Zo hoeft u niet altijd alles zelf te verwerken wat een enorme tijdswinst betekent.

Als lid van de Praktijkclub Btw ontvangt u daarnaast bij het begin van het academiejaar gratis het handboek "Basiscursus Btw 2017-2018" én geniet u van een gratis online abonnement op de maandelijkse nieuwsbrief "Btw-onderlijnd".
 

Inhoud

De Praktijkclub Btw is:

➢ een permanente opvolging van de Btw actualiteit (5 sessies gedurende het academiejaar).

➢ Analyse van nieuwe wetten en wetswijzigingen, parlementaire vragen en circulaires.

➢ Bespreking van de belangrijkste artikels uit diverse nieuwsbrieven.

➢ Duiding van de belangrijkste rechtspraak.

Al die informatie wordt voor u volledig en nauwkeurig samengevat en becommentarieerd. Nadien kunt u deze praktische informatie meteen gebruiken in uw dienstverlening.
Alle sessies worden door ervaren docenten gegeven. Zij gebruiken tal van praktijkvoorbeelden uit uw dagelijkse werkomgeving.

Onze praktijkclubs vinden telkens plaats op 7 verschillende locaties die vlot bereikbaar zijn. Uw verplaatsing blijft steeds beperkt.


Uw voordelen

  1. 5 update-seminaries per jaar mbt alle nieuwigheden inzake Btw
  2. Zeer gedocumenteerde syllabus met slides én uitgebreide teksten
  3. Gratis handboek "Basiscursus Btw 2017-18"
  4. Gratis online nieuwsbrief "BTW onderlijnd", 9 nrs./jaar
  5. Korting op al onze themaseminaries en updates
  6. Locaties zijn regionaal verspreid (extra locatie vanaf dit jaar: Geel)


BTW onderlijnd

BTW onderlijnd is een nieuwe maandelijkse nieuwsbrief (9 nummers per jaar) met actuele Btw-informatie en weetjes. Dankzij korte, maar duidelijke artikels bent u onmiddellijk op de hoogte van de belangrijkste wijzigingen en nieuwigheden inzake Btw.
De nieuwsbrief telt telkens 4 pagina's en verschijnt 9 keer per jaar.
Alle leden van de Praktijkclub Btw hebben gratis toegang tot de online versie van de nieuwsbrief. Wenst u als clublid van de Praktijkclub Btw ook de papieren versie te ontvangen? Dat kan! voor amper 40€ (ipv 60€) krijgt u een nieuw nummer telkens per post toegestuurd.

Klik hieronder om het eerste nummer te lezen.



Docenten

Jurgen Opreel - Managing Partner De btw-lijn
Rob Van den Plas - De btw-lijn



 

Online documentatie

De documentatie van elk seminarie is achteraf ook online beschikbaar. Zo kunt u steeds de documentatie van een seminarie of opleiding waarvoor u ingeschreven bent op uw pc raadplegen en hoeft u die documentatie niet zelf meer te archiveren.
U kan de documentatie digitaal terugvinden via "online diensten" en deze downloaden.


BEST seminars beschikt over het Q*For kwaliteitslabel, uw garantie voor een gedegen en kwaliteitsvolle opleiding.

  • foto van de spreker Rob Van Den Plas

    Rob Van Den Plas

    Rob Van Den Plas startte zijn carrière als btw-expert in 1996, eerst bij een internationaal advocatenkantoor, later bij Arthur Andersen/Deloitte waar hij werkzaam was tot eind 2013. Hij heeft meer dan 17 jaar btw-ervaring op het vlak van advisering, planning en herstructureringen, op nationaal en internationaal vlak voor zowel ondernemingen als publieke instellingen, overheidsbedrijven en non-profitorganisaties. Rob is regelmatig spreker over diverse btw onderwerpen op seminaries en opleidingen en doceert aan de KHL.

  • foto van de spreker Jurgen Opreel

    Jurgen Opreel

    Btw-adviseur sinds 1996 en heeft een jarenlange ervaring in de btw-materie opgebouwd. Jurgen is spreker op tal van btw-seminaries en interne bedrijfsopleidingen. Hij geeft les aan de Fiscale Hogeschool en de KHLeuven. Hij is auteur van vele publicaties inzake btw, waaronder het jaarlijks btw-jaaroverzicht en regelmatige bijdragen in Fiscale Actualiteit. Daarnaast is Jurgen ook actief als spreker inzake btw op internationale conferenties. Hij volgt dan ook dagdagelijks de evoluties in de btw-materie, zowel nationaal als internationaal.

Permanente vorming

Notice: Undefined offset: 0 in /data/sites/web/bestseminarsbe/www/echo_templates/coursedetail.php on line 84

Notice: Trying to get property of non-object in /data/sites/web/bestseminarsbe/www/echo_templates/coursedetail.php on line 87

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /data/sites/web/bestseminarsbe/www/echo_templates/coursedetail.php on line 87
  Datum Startuur Einduur Stad Locatie Prijs  
Inschrijven