Praktijkclub Fiscaliteit academiejaar 17-18


Notice: Undefined offset: 0 in /data/sites/web/bestseminarsbe/www/echo_templates/coursedetail.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /data/sites/web/bestseminarsbe/www/echo_templates/coursedetail.php on line 10
Banner for session

Praktijkclub Fiscaliteit academiejaar 17-18

U wilt als eerste op de hoogte zijn van de fiscale nieuwigheden en actualiteit.
U wenst uw klanten snel en correct te adviseren
Zonder dat u de fiscale tijdschriften hoeft te lezen, wenst u toch perfect op de hoogte te blijven van de evoluties in uw vakgebied.


Wetswijzigingen en -aanpassingen, nieuwe wetgeving, regionale en nationale regelgeving, rechtspraak, circulaires, parlementaire vragen en commentaren, … de fiscaliteit in ons land is permanent in beweging. Als accountant of boekhouder is het belangrijk om snel en correct op de hoogte te zijn zodat u uw klanten correct advies kunt verlenen op basis van de meest recente informatie.

Met de Praktijkclub Fiscaliteit bent u op elk ogenblik up-to-date. Tijdens de 7 sessies die we doorheen het academiejaar organiseren, bent u continu op de hoogte van de belangrijkste wijzigingen, nieuwe wetten en regels zodat u snel een gefundeerd advies kunt verlenen.

Bovendien worden de belangrijkste fiscale nieuwsbrieven en tijdschriften samengevat en besproken. Zo hoeft u niet altijd alles zelf te verwerken wat een enorme tijdswinst betekent.
 

Wat

De Praktijkclub Fiscaliteit is:

➢ een permanente opvolging van de fiscale actualiteit (7 sessies over een gans academiejaar)

➢ Analyse van nieuwe wetten en wetswijzigingen, parlementaire vragen en circulaires.

➢ Bespreking van de belangrijkste artikels uit diverse fiscale nieuwsbrieven.

➢ Duiding van de belangrijkste rechtspraak

➢ Ervaren docenten

Regionaal georganiseerd op gekende locaties


Wij vatten de fiscale actualiteit voor u samen

Al die informatie wordt voor u volledig en nauwkeurig samengevat en becommentarieerd. Nadien kunt u deze praktische informatie meteen gebruiken in uw dienstverlening.
Alle sessies worden door ervaren docenten gegeven. Zij gebruiken tal van praktijkvoorbeelden uit uw dagelijkse werkomgeving.

Onze praktijkclubs vinden telkens plaats op 8 verschillende locaties die vlot bereikbaar zijn. Uw verplaatsing blijft steeds beperkt.


Praktisch: stel reeds vooraf uw vragen

Om de praktijkgerichtheid te vergroten wordt de syllabus van iedere sessie vooraf reeds beschikbaar gesteld via het intranet zodat u vooraf de inhoud en de besproken onderwerpen kan consulteren. 
Indien u bij de besproken onderwerpen vragen heeft, kan u deze vooraf reeds stellen. Uw vragen worden doorgegeven aan de betreffende docent zodat deze nog beter op uw dagdagelijkse praktijk kan inspelen.
 

Uw voordelen

  1. 7 update-seminaries per jaar mbt alle fiscale nieuwigheden en wijzigingen
  2. Zeer gedocumenteerde syllabus met slides én uitgebreide teksten
  3. Korting op al onze themaseminaries en updates
  4. Locaties zijn regionaal verspreid
  5. Praktisch: Gericht op uw dagelijkse praktijk
     

Docenten

Athur De Wachter is belastingconsulent ondernemingsfiscaliteit bij KBC Groep NV, docent en auteur.
Maurice De Mey is Tax director HR bij BNP Parisbas.
Filip Vandenberghe is E.A. Inspecteur binnen de administratie directe belastingen.
Donald Vandenberghe is belastingconsulent partner bij accountantskantoor Flamée en partners.
Nathalie Nimmegeers is Tax Dep. BNP Paribas Fortis.
Leen De Vriese is advocaat bij Doolaege, Verbist & De Meyere Advocatenassociatie, gespecialiseerd in Fiscaal recht.
Guy Poppe is advocaat gespecialiseerd in Fiscaal recht.
Frederik De Roo is Partner -Tax & Legal Services bij BDO Belastingconsulenten.
Bart Chiau is professor aan UGent en werkt als trainer in de financiële sector.
 

Online documentatie

De documentatie van elke sesie is reeds vooraf ook online beschikbaar. Zo kunt u steeds de documentatie van een seminarie of opleiding waarvoor u ingeschreven bent op uw pc raadplegen en hoeft u die documentatie niet zelf meer te archiveren.
U kan de documentatie digitaal terugvinden via "online diensten" en deze downloaden.

BEST seminars beschikt over het Q*For kwaliteitslabel, uw garantie voor een gedegen en kwaliteitsvolle opleiding.

  • foto van de spreker Bart Chiau

    Bart Chiau

    Bart Chiau is professor aan UGent en werkt als trainer in de financiële sector. Hij is auteur van diverse professionele uitgaven in verband met successieplanning en verzekeringen.

  • foto van de spreker Philip Haagdorens

    Philip Haagdorens

    Philip Haagdorens is werkzaam bij Finvision, een financieel advieskantoor met vestigingen te Antwerpen, Hasselt, Brussel, Sint-Niklaas en Waregem. Als Tax Manager staat hij cliënten bij in diverse fiscale en juridische materies. Hij behaalde een Master in de Rechten aan de Universiteit Antwerpen (2007), Manama Fiscaal Recht aan de Universiteit Antwerpen (2008) en behaalde het getuigschrift ‘Bijzondere Opleiding Cassatieprocedures in Strafzaken’ in 2016. Vooraleer Finvision te vervoegen, was Philip gedurende meer dan 8 jaar als advocaat verbonden aan de Antwerpse balie. Hij specialiseerde er zich in fiscale procedure en fiscale advisering. Philip publiceert regelmatig rond diverse fiscale topics.

  • foto van de spreker Leen De Vriese

    Leen De Vriese

    Advocaat-vennoot DVDTAXLAW, Doolaege Verbist & De Meyere, Advocaten in fiscaal recht. Zij is bestuurslid van de Belgian Association of Tax Lawyers (“BATL”) en regelmatig spreker op seminaries over fiscale thema’s.

  • foto van de spreker Bart Smets

    Bart Smets

    Advocaat sedert 1981. Hij is vennoot  bij ConSenso Advocaten te Genk. Hij is docent fiscaal recht en vennootschapsrecht, opleidingscoördinator Case Studies aan de PXL Hogeschool te Hasselt en auteur.

  • foto van de spreker Donald Vandenberghe

    Donald Vandenberghe

    Voormalig E.A. Inspecteur administratie directe belastingen. Na een loopbaan als financieel directeur is hij nu als belastingconsulent partner bij accountantskantoor Flamée en partners. Hij heeft een ruime ervaring in accountancy en financieel management.Als docent is hij oa. verbonden aan Syntra West.

  • foto van de spreker Guy Poppe

    Guy Poppe

    Advocaat gespecialiseerd in Fiscaal recht. Hij is auteur van de uitgaven “Vademecum voor de vzw” en Praktijkboek vzw’s en directe belastingen” uitgegeven door Intersentia en veelgevraagd docent.

Permanente vorming

Notice: Undefined offset: 0 in /data/sites/web/bestseminarsbe/www/echo_templates/coursedetail.php on line 84

Notice: Trying to get property of non-object in /data/sites/web/bestseminarsbe/www/echo_templates/coursedetail.php on line 87

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /data/sites/web/bestseminarsbe/www/echo_templates/coursedetail.php on line 87
  Datum Startuur Einduur Stad Locatie Prijs  
Inschrijven