Praktijkclub Btw academiejaar 19-20

+ gratis nieuwsbrief "BTW Onderlijnd" & boek "Basiscursus Btw 2019-20" - Praktijkclub Btw academiejaar 19-20

Met de Praktijkclub Btw bent u permanent als eerste op de hoogte van de nieuwigheden en de meest recente ontwikkelingen.
Tijdens 5 sessies die we gedurende het academiejaar organiseren, krijgt u een volledig overzicht van alle Btw-actualiteit, samengevat en becommentarieerd. Informatie die onmiddellijk bruikbaar is in uw dagelijkse praktijk.
Bovendien worden de belangrijkste fiscale nieuwsbrieven en tijdschriften samengevat en besproken. Zo hoeft u niet altijd alles zelf te verwerken wat een enorme tijdswinst betekent.

Als lid van de Praktijkclub Btw ontvangt u daarnaast bij het begin van het academiejaar gratis het handboek "Basiscursus Btw 2019-2020" én geniet u van een gratis online abonnement op de maandelijkse nieuwsbrief "Btw-onderlijnd".
 

Inhoud

De Praktijkclub Btw is:

➢ een permanente opvolging van de Btw actualiteit (5 sessies gedurende het academiejaar).

➢ Analyse van nieuwe wetten en wetswijzigingen, parlementaire vragen en circulaires.

➢ Bespreking van de belangrijkste artikels uit diverse nieuwsbrieven.

➢ Duiding van de belangrijkste rechtspraak.

Uitgebreide syllabus met powerpoint én teksten. Een blijvend naslagwerk.

Al die informatie wordt voor u volledig en nauwkeurig samengevat en becommentarieerd. Nadien kunt u deze praktische informatie meteen gebruiken in uw dienstverlening.
Alle sessies worden door ervaren docenten gegeven. Zij gebruiken tal van praktijkvoorbeelden uit uw dagelijkse werkomgeving.

Onze praktijkclubs vinden telkens plaats op 7 verschillende locaties die vlot bereikbaar zijn. Uw verplaatsing blijft steeds beperkt.
U schrijft zich in op een vaste locatie. Maar wanneer u een sessie niet aanwezig kan zijn, kan u deze gerust op een andere datum op een andere locatie volgen.


Uw voordelen

 1. 5 update-seminaries per jaar mbt alle nieuwigheden inzake Btw
 2. Zeer gedocumenteerde syllabus met slides én uitgebreide teksten
 3. Gratis handboek "Basiscursus Btw 2018-19"
 4. Gratis online nieuwsbrief "BTW onderlijnd", 9 nrs./jaar
 5. Korting op al onze themaseminaries en updates
 6. Locaties zijn regionaal verspreid
 7. Lunchsessie te Anderlecht


BTW onderlijnd

BTW onderlijnd is een nieuwe maandelijkse nieuwsbrief (9 nummers per jaar) met actuele Btw-informatie en weetjes. Dankzij korte, maar duidelijke artikels bent u onmiddellijk op de hoogte van de belangrijkste wijzigingen en nieuwigheden inzake Btw.
De nieuwsbrief telt telkens 4 pagina's en verschijnt 9 keer per jaar.
Alle leden van de Praktijkclub Btw hebben gratis toegang tot de online versie van de nieuwsbrief. Wenst u als clublid van de Praktijkclub Btw ook de papieren versie te ontvangen? Dat kan! voor amper 40€ (ipv 60€) krijgt u een nieuw nummer telkens per post toegestuurd.

Klik hieronder om het eerste nummer te lezen.Docenten

Jurgen Opreel - Managing Partner De btw-lijn
Rob Van den Plas - De btw-lijn 

Online documentatie

De documentatie van elk seminarie is achteraf ook online beschikbaar. Zo kunt u steeds de documentatie van een seminarie of opleiding waarvoor u ingeschreven bent op uw pc raadplegen en hoeft u die documentatie niet zelf meer te archiveren.
U kan de documentatie digitaal terugvinden via "online diensten" en deze downloaden.


BEST seminars beschikt over het Q*For kwaliteitslabel, uw garantie voor een gedegen en kwaliteitsvolle opleiding.

 • foto van de spreker Jurgen Opreel

  Jurgen Opreel

  Managing Partner De btw-lijn. Prof. btw aan de Fiscale Hogeschool Brussel, auteur Basiscursus btw, spreker op tal van btw-seminaries en interne bedrijfsopleidingen en auteur van publicaties inzake btw.

  Kwaliteitsgarantie

  Btw-adviseur sinds 1996 en heeft een jarenlange ervaring in de btw-materie opgebouwd. Jurgen is spreker op tal van btw-seminaries en interne bedrijfsopleidingen. Hij geeft les aan de Fiscale Hogeschool en de KHLeuven. Hij is auteur van vele publicaties inzake btw, waaronder het jaarlijks btw-jaaroverzicht en regelmatige bijdragen in Fiscale Actualiteit. Daarnaast is Jurgen ook actief als spreker inzake btw op internationale conferenties. Hij volgt dan ook dagdagelijks de evoluties in de btw-materie, zowel nationaal als internationaal.

 • foto van de spreker Koen Dewilde

  Koen Dewilde

  Btw-adviseur & mede-oprichter VAT Square. Hij is gastspreker op veelvuldige btw-fora, en was ook docent btw aan de Thomas More hogeschool.

  Kwaliteitsgarantie

  Koen is bijna 25 jaar lang actief als btw-adviseur en ondernemer. Hij staat voor een geëngageerde en directe aanpak.

  Het uitbouwen van een btw-departement is altijd al Koen zijn ding geweest. Als junior advisor bij Arthur Andersen werkte hij aan de uitbouw van een btw-departement in kantoor Gent. Na de overname door Deloitte vond hij zijn draai in het uitbouwen van de lokale Deloitte tax praktijken in Centraal Europa, en verbleef jaren in Bratislava en Budapest. Hij deed ervaring op met grote multinationals, en was ‘key vat advisor’ bij grote inbound investment projecten in Centraal Europa. Daar leerde hij ook omgaan met culturele diversiteit.

  Na zijn terugkeer naar België was hij betrokken bij enkele start-ups en is mede-oprichter van Vatsquare.

  Koen is master in de toegepaste economische wetenschappen (KU Leuven), en heeft aan aanvullende master in Internationale betrekkingen (KU Leuven). Hij is gastspreker op veelvuldige btw-fora, en was ook docent btw aan de Thomas More hogeschool.

Permanente vorming

Voor dit seminarie wordt een attest IAB/BIBF/IBR uitgereikt

  Datum Startuur Einduur Stad Locatie  

deelname

De deelnameprijs voor de praktijkclub Btw bedraagt € 670 (excl. BTW). 
Profiteer nu van uw voordelige voorintekenprijs van € 620 tot 15 juli.

Bijkomende inschrijvingen op de praktijkclub BTW van hetzelfde kantoor bedragen € 545 (excl. BTW) per bijkomende deelnemer.

Catering (dranken & broodjesmaaltijd) is in de prijs inbegrepen.

Onze praktijkclubs zijn betaalbaar via de KMO portefeuille waardoor u een subsidie van 30% kunt ontvangen op de inschrijvingsprijs exclusief btw. Meer informatie hieromtrent vindt u op de website van KMO-portefeuille.


Voor al onze seminaries en praktijkclubs kan u tevens subsidie aanvragen bij Liberform. Meer info hierover, en hoe deze aan te vragen, kan u terugvinden op www.liberform.beBij inschrijving ontvangt u steeds een bevestiging. Nadien ontvangt u de factuur via mail.

Inschrijven voor dit seminarie