Update Personenbelasting

Met gratis boek "De belastinggids 2020" - Update Personenbelasting

In 1/2 dag een volledig overzicht van alle wijzigingen & nieuwigheden

Dankzij onze Update Personenbelasting bent u op een 1/2 dag volledig up-to-date inzake de regelgeving binnen dit domein van de fiscaliteit.
Alle nieuwigheden en wijzigingen van het afgelopen jaar komen aan bod, zodat u en uw medewerkers volledig klaar zijn voor de aangifte in de personenbelasting. Bovendien kan u dankzij de update uw klanten gedegen advies verstrekken.

Gebruiksklare informatie op een 1/2 dag waardoor u aan tijd bespaart!

Tijdens de update Personenbelasting worden op een praktijkgerichte manier alle wijzigingen en nieuwigheden van de aangifte opgelijst en toegelicht.

Maar ook relevante actuele rechtspraak, recente parlementaire vragen en circulaires komen aan bod: Wetswijzigingen, rulings en de relevante rechtspraak wordt duidelijk verklaard en vertaald naar uw dagelijkse praktijk.

Bovendien geeft de docent zijn commentaar op de wijzigingen, geeft hij u belangrijke aandachtspunten mee en ontvangt u advies voor de implementatie van de regelgeving in uw dagelijkse praktijk.

Tenslotte bieden we reeds een vooruitblik naar volgende aanslagjaren.
 

Inhoud

 


Inclusief boek "Belastinggids 2020"

Alle deelnemers ontvangen bij aankomst het boek "Belastinggids 2020" (ca. 800 blz) uitgegeven door Uitgeverij Pelckmans.Het boek is een volledige handleiding voor het invullen van de aangifte PB. Het heeft een sterke structuur, concrete toelichting en stap voor stap behandeling van elke rubriek van de aangifte.
Via een activeringscode krijgt u toegang tot de website met nog meer teksten (o.a. een practicum ivm woningfiscaliteit), oefeningen, cijfervoorbeelden en fiscale updates, inclusief een digitale module voor aanvullingen en actualisering.
 

Attesten

FSMA: BEST Seminars (Camepro bvba) is geaccrediteerd onder het nummer 500149 A

Het aantal punten voor dit seminarie is:

 • 3 punten verzekering
 • IAB - BIBF: 4 uur


BEST seminars beschikt over het Q*For kwaliteitslabel, uw garantie voor een gedegen en kwaliteitsvolle opleiding.

 • foto van de spreker Bart Chiau

  Bart Chiau

  Bart Chiau is professor aan UGent, Senior expert competence center bij NN en trainer in de financiële sector. Auteur van diverse professionele uitgaven ivm successieplanning & verzekeringen.

  Kwaliteitsgarantie

  Bart Chiau is professor aan UGent en werkt als trainer in de financiële sector. Hij is auteur van diverse professionele uitgaven in verband met successieplanning en verzekeringen.

Permanente vorming

Voor dit seminarie wordt een attest IAB/BIBF/IBR van 4 uren uitgereikt

  Datum Startuur Einduur Stad Locatie  
  06/05/2020 13:00:00 17:00:00 Antwerpen Van der Valk Hotel Antwerpen Inschrijven
  08/05/2020 9:00:00 13:00:00 Gent Holiday Inn Express UZ Gent Inschrijven
  04/06/2020 13:00:00 17:00:00 Heverlee Heverlee Restaurant Hotel Esso Inschrijven

deelname

De intekenprijs voor dit seminarie bedraagt € 210 (excl. BTW) en € 190 voor leden van de Praktijkclub Fiscaliteit en/of de Prakijkclub BTW (excl. BTW).

Onze seminaries zijn betaalbaar via de KMO portefeuille waardoor u een subsidie van 30% kunt ontvangen op de inschrijvingsprijs exclusief btw. Meer informatie hieromtrent vindt u op de website van KMO-portefeuille.Onze seminaries komen ook in aanmerking voor subsidie via Liberform. Meer info hierover, en hoe deze aan te vragen, kan u terugvinden op www.liberform.be
Bij inschrijving ontvangt u steeds een bevestiging per e-mail.  Ook de factuur wordt aansluitend per e-mail verzonden.

Inschrijven voor dit seminarie