Nuttige info

Nuttige info

BEST Seminars© organiseert zowel open als in huis opleidingen over fiscaliteit, accountancy, vennootschapsrecht en kantoororganisatie voor fiscalisten, boekhouders, accountants, bedrijfsrevisoren, notarissen, juristen, verantwoordelijken en medewerkers van de boekhoud- en financiële diensten in bedrijven en verenigingen.
BEST Seminars vertrekt steeds vanuit de problematiek waar de professionals in hun dagelijks te behandelen dossiers mee geconfronteerd worden.
Al onze seminaries en clubsessies worden gegeven door ervaren specialisten, die op een perfecte manier theoretische kennis koppelen aan hun rijke praktijkervaring, en zijn gericht op het creëren van een directe meerwaarde in uw praktijk.

Daarnaast organiseren wij opleiding voor professionals uit de bank- en verzekeringswereld. Ook voor deze doelgroep hebben wij een kwalitatief en interessant programma dat de volledige opleidingsbehoeften dekt.BEST Seminars is erkend opleidingsverstrekker in het kader van de KMO Portefeuille.
Het erkenningsnummer is: KMO DV.O215820(Camepro bvba)Praktisch
Bij inschrijving ontvangt u steeds een bevestiging, met een routebeschrijving en de factuur.
Elke deelnemer ontvangt tevens een uitgebreide documentatiemap met een copie van die presentatie en achtergrond informatie met relevante teksten die meestal de bronnen geven waarop de spreker zich baseert.


Annulaties
Annulering van een inschrijving voor een semminarie is uitsluitend schriftelijk mogelijk tot max 4 werkdagen voor het begin van het seminarie. Daarna blijft bij annulering het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd.
Een ingeschrevene voor een seminarie mag steeds een andere persoon in zijn/haar plaats aan het seminarie laten deelnemen.

Na elk seminarie vragen wij u een evaluatieformulier in te vullen. Deze evaluatie peilt o.a. naar uw tevredenheid over inhoud, spreker, accomodatie, organisatie, administratieve verwerking, ...
Deze evaluatie vormt voor ons de basis van een continu streven naar kwaliteitsverbetering en tevredenheid van onze klanten.

Adresgegevens
BEST Seminars

Wullebeekstraat 40
2627 Schelle

BTW: BE0607.864.257

tel: 02-808 67 07
e-mail: info@bestseminars.be