Uitgaven

Uitgaven

Jaaroverzicht Btw 2022
Jurgen Opreel

Het btw-jaaroverzicht Btw 2022 geeft u op een gestructureerde wijze een overzicht van alle relevante wetswijzigingen, parlementaire vragen, beslissingen, circulaires, rulings, enz. die betrekking hebben op de btw-materie. De wetgeving krijgt u in overzichtelijke tabellen met de vergelijking tussen de oude en nieuwe regelgeving zodat u makkelijk kunt zien wat de wijzigingen juist inhouden.
Van de rechtsleer krijgt u samenvattingen zodat u op korte tijd de essentie kent zonder de volledige arresten te moeten lezen.
Alle items zijn voorzien van een bronvermelding zodat u ook de volledige teksten kan terugvinden.
Ook btw op internationaal vlak is opgenomen.

Het boek is bijgewerkt tot 31 december 2022 en is samengesteld door Jurgen Opreel, managing partner van De btw-lijn.
 

BTW Basiscursus 2023 - 2024
2023 - 2024
Jurgen Opreel & Koen Mertens

Tijdelijk uitverkocht en in bijdruk. Nieuwe druk is beschikbaar vanaf april 2024
Bestellingen voor de versie 2023-24 kunnen nog tot uiterlijk 15 april doorgegeven worden. Nadien kunnen de boeken uitgeleverd worden zolang de voorraad strekt!


"BTW Basiscursus" is sinds jaar en dag hét basiswerk voor de studenten hoger onderwijs. Maar ook voor de professionele cijferberoeper is dit jaarboek steeds opnieuw een vaste leidraad binnen het steeds wisselende Btw-landschap.

De "BTW Basiscursus" verschijnt jaarlijks bij de start van een nieuw academiejaar. Zowel de basisbeginselen van de Btw als alle nieuwigheden zijn opgenomen zodat u als gebruiker steeds een volledig overzicht heeft.

De volledige Btw-wetgeving wordt op een duidelijke wijze uitgelegd, rijkelijk geïllustreerd met praktijkvoorbeelden, cijfergegevens en schema's. De gebruiker verkrijgt zo een duidelijk en gestructureerd inzicht in de volledige Btw-materie en alle toepassingen.

Bestellingen via deze webpagina zijn enkel voorbehouden voor professionals in de boekhoudsector (mét btw nummer).
Studenten kunnen hun exemplaar bestellen via de boekhandel.

Bestellingen zonder btw nummer zullen niet weerhouden worden.