Aan de slag met AI

Banner for session

Aan de slag met AI

Met de komst van ChatGPT in november 2022 is er een nieuw tijdperk aangebroken, dat van de generatieve artificiële intellignetie kortweg GenAI genoemd. Vandaag de dag zijn er heel tools die je kunnen helpen om bepaalde taken sneller en kwalitatiever te voltooien.

Tijdens dit 2-uur durend webinar krijg je van expert Christophe Benoit heel wat inzicht in de meeste innovatieve tools zoals ChatGPT, Microsoft Co-Pilot, Gemini, en vele andere.


Inhoud

Leer hoe je AI kunt inzetten in de dagdagelijkse processen en werking binnen je eigen kantoor waardoor je concurrentieel sterker wordt.

Tijdens de opleiding is er aandacht voor:

 • Het potentieel van AI
 • De valkuilen van AI
 • Verschillende populaire en minder populaire toepassingen voor GenAI (tekst, beeld, video, …)
 • Prompt engineering
 • Voorbeelden en concrete toepassingen:
  • Verkoopgesprek voorbereiden
  • Klachtenmail behandelen
  • Brochure opmaken
  • Marketingplan opmaken

Dankzij de 20-jarige ervaring van de docent als kantoordirecteur krijg je tijdens dit webinar meer inzicht in het concrete gebruik voor kantoorhouders en medewerkers binnen de bank- en verzekeringssector en accountantskantoren.

Een uitgelezen opportuniteit om jouw kantoor te versterken en een voorsprong te nemen op de concurrentie in deze steeds evoluerende wereld.

Attesten

ITAA: 2 uur
FSMA: 2 uur verzekeringen

Automatische upload ITAA attesten

Het opladen van de attesten naar het ITAA platform zal automatisch gebeuren aan de hand van het ITAA-lidnummer.
Voor ITAA-leden zal het attest daags na het seminarie automatisch naar het ITAA opgeladen worden op voorwaarde dat het ITAA-lidnummer bij registratie is opgegeven.
ITAA-leden kunnen ook na registratie hun lidnummer ingeven door in te loggen, kies voor "profiel wijzigen" en vervolgens geeft u uw lidnummer (zonder puntjes) in.

 

Prijs

De intekenprijs voor dit webinar bedraagt €195 en €170 voor leden van de Praktijkclub Fiscaliteit en/of de Prakijkclub BTW (excl. BTW).
Extra deelnemers van een zelfde kantoor betalen €140

Onze seminaries zijn betaalbaar via de KMO portefeuille waardoor u een subsidie van 30% kunt ontvangen op de inschrijvingsprijs exclusief btw. Meer informatie hieromtrent vindt u op de website van KMO-portefeuille: www.kmoportefeuille.be
Erkenningsnummer:  KMO DV.O215820 (Camepro bvba). Domein: "Financiële geletterdheid".

Afbeeldingen-en-fotos-KMO-Portefeuille_0.jpg


Online live webinar

Dit seminarie is een live webinar.
Alle deelnemers ontvangen vooraf een link. Hiermee kan u op de vastgelegde datum en tijd (= startuur) inloggen en het seminarie live volgen.

Uw voordelen:

 • geen verplaatsing
 • er is een live interactie met de docent: u kan onmiddellijk vragen stellen via een chat-scherm of mondeling
 • de syllabus kan u vooraf reeds downloaden van op onze website
 • de attesten kan u achteraf downloaden van op onze website

Achteraf wordt er door het programma een aanwezigheidslijst opgemaakt a.h.v. de loging-gegevens (tijd van inloggen, einde van inloggen) van de deelnemers. Dit is voor de erkenning van uw attest.

De documentatie van elk seminarie is achteraf ook online beschikbaar. Zo kunt u steeds de documentatie van een seminarie of opleiding waarvoor u ingeschreven bent op uw pc raadplegen en hoeft u die documentatie niet zelf meer te archiveren.
U kan de documentatie digitaal terugvinden via "online diensten" en deze downloaden.

 • foto van de spreker Christophe Benoit

  Christophe Benoit

  Christophe Benoit heeft een ingenieursdiploma in elektromechanica en is gepassioneerd door automatisering en data analyse. Hij begon zijn carrière bij een dochteronderneming van BNP Paribas Fortis in de jaren negentig, waar hij voor het eerst met artificiële intelligentie in aanraking kwam. Na twintig jaar in de financiële sector maakte hij de overstap naar de academische wereld als AI onderzoeker. Hij is nu de oprichter van zijn eigen AI bedrijf dat organisaties ondersteunt bij het integreren van AI.

Permanente vorming

Aantal uren permanente vorming: 2u

Aantal uren erkenning verzekeringsdomeinen: 2u

  Datum Startuur Einduur Stad Locatie Prijs  
10/10/2024 10:00 12:00 Online Online € 195.00 Inschrijven
Inschrijven