Congres BEST Seminars

Congres BEST Seminars

28 - 29 - 30 november - Den Haag

a

➢ Interessante seminaries in een ontspannen en gemoedelijke sfeer.
➢ Randactiviteiten voor de partners.
➢ Informeel contact met de sprekers.Van 28 tem 30 november is het opnieuw tijd voor het Congres van BEST Seminars, dat dit jaar doorgaat in het Indigo Hotel Paleeis Noordeinde te Den Haag.

De aangename omgeving van de Nederlandse koningsstad en de luxueuze accommodatie van het Indigo Hotel Paleis Noordeinde, de voormalige nationale bank van Nederland gelegen tov het koninklijk paleis, (****) zijn het decor voor een combinatie van enkele leerrijke seminaries in een ontspannen sfeer, informele contacten met de sprekers en gastronomisch genot.
 

Inhoud


Donderdag 28/11:

13u - 14.15u:  Concretere informatie naar aanleiding van de invoering van de quick fixes voor de vrijstelling van intracommunautaire leveringen  - Jurgen Opreel

14.15u - 15.45u: Wat brengt 2020?  (2de fase hervorming vennootschapsbelasting) - Guy Poppe

16u - 17.45u: Overgangsbepalingen WVV: praktische gevolgen voor de economische beroepsbeoefenaar qua advisering – Bart SmetsVrijdag 29/11:

9u – 10.15u: Belastingvrije vergoedingen anno 2019 - Guy Poppe

10.15u - 11.45u: Nieuw wetboek van invordering - Bart Smets

12u – 13.15u: De nieuwe invorderingsprocedure voor btw: afschaffing dwangbevel en vervanging door een innings- en invorderingsregister – Jurgen OpreelZaterdag 30/11:

9u- 10u: Nieuwe aanpak van strafrechtelijke vervolging van fiscale misdrijven - Bart Smets

10u - 11.15u: Nieuwe en aangepaste standpunten van de fiscus met betrekking tot het onderscheid tussen vrijgestelde onroerende verhuur en andere terbeschikkingstellingen van onroerend goed - Jurgen opreel

11.25u - 13u: Winstuitkeringen anno 2019 & 2020 - Guy poppe

13u - 13.30u: 3-wijzen vraagstellingInbegrepen

 • 2 overnachtingen met ontbijt
 • deelname aan de seminaries
 • Middaglunch op donderdag, vrijdag en zaterdag
 • Gastronomisch 4-gangendiner donderdagavond
 • Dinner op vrijdagavond (boottocht)

 

Prijs

De deelnameprijs voor dit congres bedraagt €1.120 (excl. Btw) per persoon.

Onze seminaries zijn betaalbaar via de KMO portefeuille waardoor u een subsidie van 40% kunt ontvangen op de inschrijvingsprijs exclusief btw en catering. €75 cateringkosten zijn eveneens via KMO Portefeuille betaalbaar.

 

Verloop

Donderdag 28 november

Aankomst
12u:   Middaglunch
13u - 17.45u: seminaries


Vrijdag 29 novcember

Ontbijt
9u - 13.15u:  Seminaries
13.15u:  Middaglunch


Zaterdag 30 november

Ontbijt
9u - 13.30u:  Seminaries
13.30u:  Middaglunch & Einde congres
 

Adres

Indigo hotel Paleis Noordeinde – Noordeinde 33, 2514 GC Den Haag.

Het hotel is zeer gemakkelijk bereikbaar:
- met de wagen: er is een publieke ondergrondse parking in de buurt. (Parking Centrum Parkstraat)
- met de trein: het hotel ligt op ca. 1,5 km van het treinstation Den Haag Centraal
 

 • foto van de spreker Bart Smets

  Bart Smets

  Advocaat sedert 1981. Vennoot bij ConSenso Advocaten te Genk en docent fiscaal recht & vennootschapsrecht, opleidingscoördinator Case Studies aan de PXL Hogeschool Hasselt. Auteur.

  Kwaliteitsgarantie

  Advocaat sedert 1981. Hij is vennoot  bij ConSenso Advocaten te Genk. Hij is docent fiscaal recht en vennootschapsrecht, opleidingscoördinator Case Studies aan de PXL Hogeschool te Hasselt en auteur.

 • foto van de spreker Guy Poppe

  Guy Poppe

  Fiscaal jurist gespecialiseerd in fiscaal & vennootschapsrecht sinds '94. Voorheen belastingadviseur. Spreker bij diverse (niet) commerciële organisaties. Auteur fiscale tijdschriften, boeken & fiscale databanken: fiscaliteit, vzw's & venn

  Kwaliteitsgarantie

  Advocaat gespecialiseerd in Fiscaal recht. Hij is auteur van de uitgaven “Vademecum voor de vzw” en Praktijkboek vzw’s en directe belastingen” uitgegeven door Intersentia en veelgevraagd docent.

 • foto van de spreker Jurgen Opreel

  Jurgen Opreel

  Managing Partner De btw-lijn. Prof. btw aan de Fiscale Hogeschool Brussel, auteur Basiscursus btw, spreker op tal van btw-seminaries en interne bedrijfsopleidingen en auteur van publicaties inzake btw.

  Kwaliteitsgarantie

  Btw-adviseur sinds 1996 en heeft een jarenlange ervaring in de btw-materie opgebouwd. Jurgen is spreker op tal van btw-seminaries en interne bedrijfsopleidingen. Hij geeft les aan de Fiscale Hogeschool en de KHLeuven. Hij is auteur van vele publicaties inzake btw, waaronder het jaarlijks btw-jaaroverzicht en regelmatige bijdragen in Fiscale Actualiteit. Daarnaast is Jurgen ook actief als spreker inzake btw op internationale conferenties. Hij volgt dan ook dagdagelijks de evoluties in de btw-materie, zowel nationaal als internationaal.

Permanente vorming

Voor dit seminarie wordt een attest IAB/BIBF/IBR uitgereikt

  Datum Startuur Einduur Stad Locatie  

deelname

De intekenprijs voor het congres bedraagt € 1.120 (excl. BTW).

Onze seminaries zijn betaalbaar via de KMO portefeuille waardoor u een subsidie van 40% kunt ontvangen op de inschrijvingsprijs exclusief btw. Meer informatie hieromtrent vindt u op de website van KMO-portefeuille.


Bij inschrijving ontvangt u steeds een bevestiging. De factuur wordt vervolgens via e-mail verstuurd.

Inschrijven voor dit seminarie